For gæster

Hanstholm Camping

Hamborgvej 95

7730 Hanstholm

Danmark

VIKINGER VED VESTERHAVET

GÆSTER

GÆSTER

 

ÅBNINGSTIDER 2019

Lørdag 13. juli kl. 10.00 – 16.00

Søndag 14. juli kl. 10.00 – 16.00

 

ENTRÉ PRISER

Indgang til Thy Vikingemarked foregår ved receptionen, der ligger ved bom-indgangen. Her køber du din entré-billet. Entré billetten gælder for én dag.

 

Voksne (fra 12 år): DKK 45 kr. p.p.

Børn (2 – 11 år): DKK 25 kr. p.p.

Hunde: Gratis. Artige hunde (godkendte racer) er velkomne, såfremt de er i snor, og du samler op efter dem. Husk høm-høm-pose, som skal smides i skraldespanden – ikke på jorden.

 

PARKERING

Du skal parkere på p-pladsen på græsarealet på modsatte side af receptionen. Det er forbudt at parkere på tjek-ind-pladsen. Din bil bliver fjernet på din egen regning, hvis det sker.

 

MAD & DRIKKE

Cafeen har begrænset menukort i weekenden på grund af vikingemarkedet.

Kiosken tilbyder hjemmebagt brød, basser, mad, frugt, drikkevarer, slik og is.

I teltet på markedspladsen kan du købe bl.a. købe fadøl og sodavand.

 

HANDEL

Gør en god handel hos vikingerne, når du besøger dem i deres telte. Vikingerne fremstiller og sælger bl.a. tekstiler, uld, håndværk og mjød. En del vikinger tager kun imod ”rigtige” penge og tager hverken imod dankort eller mobile-pay. Du kan evt. hæve penge i kiosken.

 

OVERNATNING

Hvis du ikke allerede har fundet et sted at bo, kan du bo på campingpladsen.  Du kan komme med egen campingvogn, autocamper eller telt, eller du kan leje et telt eller en hytte på campingpladsen. Vi har hytter fra 2-8 personer. De fleste med toilet, nogle har både bad og toilet og enkelte har ingen af delene men ligger tæt på en af toiletbygningerne. Se priser på www.hanstholm-camping.dk eller skriv til info@hanstholm-camping.dk.

 

MULIGHEDER PÅ PLADSEN

Din entré-billet til vikingemarkedet giver også adgang til campingpladsens sanitetsbygninger, legepladser og grillhuse. Billetten giver ikke adgang til badeland, men dette kan tilkøbes i receptionen. Du kan også komme ud at ride på campingpladsens dejlige islandske heste, vi har 2-timers-ture for både rutinerede og urutinerede. Husk at booke og betale i god tid, da vores ture er eftertragtede.

 

SEVÆRDIGHEDER I OMRÅDET

Nationalpark Thy

Bunkermuseum Hanstholm

Vindmølletestcenter Østerild

Kirsten Kjærs Museum

 

VIKINGESPOR I THY

Tømmerby Vikingegravplads

Sjørring Volde

Runestenen på Hurup Kirkegård

MuseumThy

 

Stednavne som Thisted (viet til guden Ti, også kaldet Tyr eller Tir), Thorsted med Thorshøj (guden Thor), Frejshøj ved Sønderhaa (frugtbarhedsgudinden Freja), Helligsø i Sydthy og Helshage ved Hastholm (dødsgudinden Hel).

Følg begivenheden på facebook,

og del med dine venner og bekendte.

Find os

 

 

Hamborgvej 95, 7730 Hanstholm, Denmark

Telefon: +(0045) 9796 5198

Email: info@hanstholm-camping.dk

 

 

Copyright © All Rights Reserved